Een belevenis voor jong en oud!

De leukste kinderfeestjes!

GELUK is genieten van wat er is!

In plaats van druk te zijn met gezellige (kinder)activiteiten en familiefeestjes zit ik achter de laptop. Alle gemaakte afspraken annuleren. Ook de geplande ouderen dag en de schoolreisjes konden en kunnen niet doorgaan, een behoorlijke omschakeling.

Het is moeilijk te bevatten wat er gaande is. Hoe beleven kinderen de coronacrisis, wat zal er in hun kleine koppies rondgaan?

Gelukkig staat de boerderij nooit helemaal stil. De jonge dieren kwamen wel allemaal! En er komen nog veel meer! We verwachten nog biggetjes en kleine konijntjes!

Wij zitten hier nu al weken te genieten van al dan moois. Nou ja zitten, we verzorgen natuurlijk wel alle dieren en onze boerderijwinkel is ‘gewoon’ open! Daarnaast werken we aan alle achterstallige klusjes. Die klussen zijn er genoeg na een hele drukke periode!
Daarnaast hebben we genoeg stof tot nadenken… Hoe houden wij ons hoofd boven water in deze bijzondere tijd?
Al dat tobben heeft ons op een leuk idee gebracht!

De aankomende tijd is het mogelijk om met je gezin, dus enkel met je eigen gezin, gebruik te maken van onze accommodatie. Geniet van de speelschuur, de jonge dieren en van elkaar!
Er zijn kleine lammetjes, alpaca’s, pony’s en natuurlijk onze lieve franse hangoortjes. Kom heerlijk ravotten in het stro en vergeet vooral niet om een kijkje te nemen bij de kraamstal. Er ligt voer voor jullie klaar zodat jullie (eventueel met de traptrekker) de varkens en de pasgeboren biggetjes kunnen voeren.

Je bent hier niet alleen op het erf. Wij zijn wel aanwezig maar houden gepaste afstand, ruimte genoeg! Het gaat dus niet om een georganiseerde activiteit met begeleiding.

Koffie, thee en limonade zijn hier aanwezig en inclusief. Vergeet je niet de fotocamera?

Friet/snacks en picknickmanden graag op bestelling.

Reserveren kan via info@stoerbijdeboer.nl of telefonisch 06-51180888.

De kosten bedragen:
€35,- voor 60 minuten
€47,50 voor 90 minuten
€60,- voor 120 minuten

Beschikbaarheid 7 dagen per week.

Op zoek naar een activiteit op maat?

Ik help je graag verder!

Actief op de boerderij, voor jong en oud!

06 - 511 808 88

info@stoerbijdeboer.nl

× Reserveren