Barbecue arrangementen

Barbeque arrangementen

Terwijl de volwassen heerlijk bijkletsen in de gezellige groepsruimte met eigen terras, kunnen de kinderen zich uitleven in de speelschuur! Vanuit de groepsruimte heeft u zicht op de speelschuur, onbezorgd genieten voor jong en oud!

Voor wie?

Het feestelijke arrangement is uiterst geschikt voor het vieren van bijvoorbeeld: familiefeestjes, verjaardagen, bedrijfsfeestjes, kraamfeestjes en buurtfeestjes!

Onze feestruimte is gevestigd op de plek waar vroeger de koeien gemolken werden. Deze ruimte is landelijke/industrieel ingericht met veel hout en heeft een huiselijke sfeer. Binnen is er ruimte voor ongeveer 60 personen, er is een glazen schuifpui naar het terras. Op het gezellige terras met uitzicht op de Akkervarkens is het goed vertoeven, de houtkachel en de gezellige vuurtafel maken het extra sfeervol.

Aanvullende informatie:

  • De groepsruimte heeft een eigen plek op het terrein met een buiten terras, het terras is voorzien van een houtkachel, vuurtafel, terrasmeubilair en statafels.
  • Onbeperkt spelen, rondleiding Akkervarkens, en natuurlijk de varkens aaien. Wanneer er hele kleine biggetjes zijn kunnen deze geknuffeld worden!
  • Ook bij regen is er in de schuur genoeg ruimte om te spelen voor de kinderen.
  • Kinderen mogen vrij spelen in de speelschuur met o.a. een stro trampoline, speelhuisje, konijnenweide, oefenkoe melken, hutten bouwen, paardenschommel, ezeltje prik, blikgooien.
  • Parkeren is GRATIS!
  • Kledingadvies kinderen: Het is aan te raden om kleren te dragen die vies mogen worden.

Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij denken graag met u mee! 

Sfeerimpressie

Op zoek naar een activiteit op maat?

Ik help je graag verder!

Actief op de boerderij, voor jong en oud!

06 - 511 808 88

info@stoerbijdeboer.nl

× Reserveren