Feest arrangementen

Feest arrangement op de boerderij

Het feestelijke arrangement is uiterst geschikt voor het vieren van bijvoorbeeld: familiefeestjes, verjaardagen, kraamfeestjes en buurtfeestjes!

Onze feestruimte is gevestigd op de plek waar vroeger de koeien gemolken werden. Deze ruimte is landelijke/industrieel ingericht met veel hout en heeft een huiselijke sfeer. Binnen is er ruimte 60 a 80 personen, er is een glazen schuifpui naar het terras. Op het gezellige terras met uitzicht op de Akkervarkens is het goed vertoeven, de houtkachel en de gezellige vuurtafel maken het extra sfeervol.

Wat houdt het arrangement in?

Het Akkervarken feest arrangement is een All Inn arrangement. Dat betekent dat alles inbegrepen is, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Als jullie het leuk vinden kan de boer jullie een rondleiding geven langs de Akkervarkens, dit is inclusief! Ook het privé gebruik van de speelschuur is inclusief. Terwijl de volwassen heerlijk bijkletsen in de gezellige groepsruimte met eigen terras, kunnen de kinderen zich uitleven! Vanuit de groepsruimte heeft u zicht op de speelschuur, onbezorgd genieten voor jong en oud!

Dit arrangement is naar wens uit te bereiden met heerlijke broodjes, soep of vlees van eigen boerderij. Ook kunnen er activiteiten toegevoegd worden!

Sfeerimpressie

Op zoek naar een activiteit op maat?

Ik help je graag verder!

Actief op de boerderij, voor jong en oud!

06 - 511 808 88

info@stoerbijdeboer.nl

× Reserveren