De leukste kinderfeestjes!

Kinderfeestjes

 

Ontdekkingstocht over de Boerderij:

Ontvangst in de feeststal met limonade en iets lekkers / cadeautjes uitpakken. De ontdekkingstocht kan beginnen. Tijdens deze tocht ontdekken ze de boerderij en leren dingen over de dieren. De activiteiten met een knipoog naar de boerderij worden afgestemd op de leeftijd en interesses van de kinderen. Kinderen kunnen bijv. varkens voeren, alpaca’s voeren en kijken bij onze kunstjes varkens!

Na de ontdekkingstocht is het tijd voor vrij spelen. Daarvoor hebben wij binnen in de overdekte koeienstal mogelijkheden!

Denk hierbij aan, hooihut bouwen, stro gevecht op de trampoline, konijntjes knuffelen, pony’s pimpen, wandelen met de pony’s, paardenschommel, glijbaan, ezeltje prik, oefenkoe melken en blikgooien.

Dit is allemaal in dezelfde ruimte dus de kinderen kunnen zelf kiezen of ze willen spelen of toch liever met de pony’s willen kroelen.  Pony rijden is mogelijk voor kids <35 kg, een rondje op de tractor is optioneel bij te boeken (niet standaard inbegrepen).

Kosten:

Een feestje duurt gemiddeld 2.5 uur. De (vaste) prijs voor een kinderfeestje is € 125,- (t/m 10 kinderen en met max. 2 volwassen begeleiders).
Daarbij is inbegrepen: limonade met iets lekkers (limonade onbeperkt), zakje chips, snoepjes, broodje knakworst met saus. Voor de begeleiders wordt er    koffie/thee met iets lekkers voorzien.

Vanaf 1 februari 2020 is de (vaste prijs) voor een kinderfeestje €129.95 (t/m 10 kinderen en met max. 2 volwassen begeleiders).
Daarbij is inbegrepen: limonade met iets lekkers (limonade onbeperkt), zakje chips, snoepjes, broodje knakworst met saus. Voor de begeleiders wordt er    koffie/thee met iets lekkers voorzien.

Voor bestaande boekingen blijft het tarief van €125,- gelden.

Komt u graag met meer dan 10 kinderen? Geen enkel probleem! Voor extra kinderen vragen wij een vergoeding van €10,- p.p. Voor extra begeleiders vragen wij een vergoeding van €7.50,- p.p. dit in incl. koffie/thee en cake. Voor gecombineerde feestjes gelden dezelfde tarieven.

Op zoek naar een activiteit op maat?

Ik help je graag verder!

Een sfeerimpressie van de kinderfeestjes

Actief op de boerderij, voor jong en oud!

06 - 511 808 88

info@stoerbijdeboer.nl

× Reserveren