De leukste kinderfeestjes!

  Kinderfeestjes

Ontdekkingstocht over de Boerderij:

Het hele jaar door ben je welkom bij ons voor een kinderfeestje op de boerderij!
Een kinderfeestje is een belangrijke gebeurtenis in het leven van je kind. Maak er een onvergetelijke belevenis van en kom ‘Stoer bij de Boer’.

Wij bieden een volledig verzorgd privé arrangement voor kinderen in de basisschool leeftijd.

Een bijzondere belevenis met begeleiding door de boerin! De boerinnen van Stoer bij de Boer hebben ruime ervaring met het begeleiden van kinderactiviteiten. Geen feestje is hetzelfde. Wij spelen in op interesses die wij opvangen vanuit de groep.

Het feestelijke programma ziet er als volgt uit:

Ontvangst in de feeststal met (onbeperkt) limonade en iets lekkers / cadeautjes uitpakken

We gaan de boerderij ontdekken!

De activiteiten met een knipoog naar de boerderij worden afgestemd op de leeftijd en interesses van de kinderen. Kinderen t/m 12 jaar kunnen bijv. Akkervarkens voeren, alpaca’s voeren en kijken bij onze kunstjes varkens!

Binnen in de overdekte strostal raak je niet uitgekeken!

We kunnen samen een hooihut bouwen, heerlijk springen op de strotrampoline, pony’s pimpen en / of wandelen met de pony’s. Spelen kan ook op de paardenschommel of de glijbaan.

Natuurlijk hebben wij ook oudhollandse spelletjes zoals ezeltje prik en blikgooien en je kunt oefenen met koe melken.

Dit is allemaal in dezelfde ruimte dus de kinderen kunnen zelf kiezen of ze willen spelen of toch liever met de dieren willen kroelen.

Een rondje met de boer op de tractor is optioneel bij te boeken (niet standaard inbegrepen).

Wij vragen een vergoeding van € 35,- t/m 10 kids voor deze activiteit. De kinderen rijden dan in groepjes van twee een rondje met de boer, de andere kinderen hoeven niet te wachten en kunnen ondertussen gewoon lekker spelen. Bij meer dan 10 kids vragen wij € 3,50 per extra kindje.

Kosten:

Een feestje duurt gemiddeld 2.5 uur. De (vaste) prijs voor een kinderfeestje is vanaf  1 januari 2024 € 175,- (t/m 10 kinderen en met max. 2 volwassen begeleiders).

Daarbij is inbegrepen:

Volledige begeleiding door de boerin

Limonade met iets lekkers (limonade onbeperkt), zakje chips, snoepjes, broodjes knakworst met saus. Voor de begeleiders wordt er koffie/thee met iets lekkers lekkers en een broodje knakworst voorzien.

Komt u graag met meer dan 10 kinderen? Geen enkel probleem! 

Voor extra kinderen vragen wij een vergoeding van € 12,50 p.p. Voor extra begeleiders vragen wij een vergoeding van € 10,- p.p. dit in incl. koffie/thee en cake en een broodje knakworst.

Voor gecombineerde feestjes gelden dezelfde tarieven.

Wilt u graag ijsjes van de kaart of een extra broodjes knakworst (€ 2,00 p.p.) erbij bestellen?

Ja zeker! Wij zorgen dat alles voor jullie klaarstaat. Graag bij boeking of uiterlijk één dag voor aanvang van het kinderfeestje aan ons doorgeven.

Hoe leuk is het om een blijvende herinnering te geven aan deze mooie belevenis?

Een boerenzakdoek bij aankomst? Natuurlijk gaan deze na afloop met de boertjes en boerinnetjes mee naar huis. Graag vooraf reserveren.

Prijs: € 2,50 

Let op: tijdens de kinderfeestje zullen wij foto’s maken en gebruiken voor sociale media. Heeft u hier bezwaar tegen? Geen probleem! U kunt dit voorafgaand aan het feestje aangeven. 

 

Sfeerimpressie

Op zoek naar een activiteit op maat?

Ik help je graag verder!

Actief op de boerderij, voor jong en oud!

06 - 511 808 88

info@stoerbijdeboer.nl

× Reserveren