De leukste kinderfeestjes!

Kinderfeestjes / Schoolreisjes

 

Ontdekkingstocht over de Boerderij:

Ontvangst in de feeststal met limonade en iets lekkers / cadeautjes uitpakken. De ontdekkingstocht kan beginnen. Tijdens deze tocht ontdekken ze de boerderij en leren dingen over de dieren. De activiteiten met een knipoog naar de boerderij worden afgestemd op de leeftijd en interesses van de kinderen. Kinderen kunnen bijv. varkens voeren, alpaca’s voeren en kijken bij onze kunstjes varkens!

Na de ontdekkingstocht is het tijd voor vrij spelen. Daarvoor hebben wij binnen in de overdekte koeienstal mogelijkheden!

Denk hierbij aan, hooihut bouwen, stro gevecht op de trampoline, konijntjes knuffelen, pony’s pimpen, wandelen met de pony’s, paardenschommel, glijbaan, ezeltje prik, oefenkoe melken en blikgooien.

Dit is allemaal in dezelfde ruimte dus de kinderen kunnen zelf kiezen of ze willen spelen of toch liever met de pony’s willen kroelen.  

Een rondje op de tractor is optioneel bij te boeken (niet standaard inbegrepen). Wij vragen een vergoeding van € 35,- t/m 10 kids voor deze activiteit. De kinderen rijden dan in groepjes van twee een rondje met de boer, de andere kinderen hoeven niet te wachten en kunnen ondertussen gewoon lekker spelen. Bij meer dan 10 kids vragen wij € 3,50 per extra kindje.

 

Kosten:

Een feestje duurt gemiddeld 2.5 uur. De (vaste) prijs voor een kinderfeestje is vanaf 15 juni 2022 € 159,95 (t/m 10 kinderen en met max. 2 volwassen begeleiders).
Daarbij is inbegrepen: limonade met iets lekkers (limonade onbeperkt), zakje chips, snoepjes, broodjes knakworst met saus. Voor de begeleiders wordt er koffie/thee met iets lekkers lekkers en een broodje knakworst voorzien.

Komt u graag met meer dan 10 kinderen? Geen enkel probleem! Voor extra kinderen vragen wij een vergoeding van €10,- p.p. Voor extra begeleiders vragen wij een vergoeding van €10,- p.p. dit in incl. koffie/thee en cake. Voor gecombineerde feestjes gelden dezelfde tarieven.

Wilt u graag ijsjes van de kaart of een extra broodjes knakworst (€2,00 p.p.) erbij bestellen?  (graag bij boeking of uiterlijk één dag voor aanvang van het kinderfeestje aan ons doorgeven).

 

 

Schoolreisjes / educatieve uitjes met de klas:

Heerlijk uitwaaien in de buitenlucht en ravotten rondom de boerderij. Wie maak je daar niet blij mee?

Lekker vies worden mag hier ook, want bij ons mag bijna alles. Wij werken altijd met één groep tegelijk, wel zo overzichtelijk! 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een schoolreisje of bezoek met de klas?

Neem gerust contact met ons op, wij maken graag een programma op maat!

 

 

Op zoek naar een activiteit op maat?

Ik help je graag verder!

Een sfeerimpressie van de kinderfeestjes

Actief op de boerderij, voor jong en oud!

06 - 511 808 88

info@stoerbijdeboer.nl

× Reserveren