Actief op de boerderij, voor jong en oud!

06 - 511 808 88

info@stoerbijdeboer.nl

Het leukste kinderfeestje!

U bent hier: stoerbijdeboer.nl / kinderfeestjes

Kinderfeestjes

 

Ontdekkingstocht over de Boerderij:

Ontvangst in de feeststal met limonade en iets lekkers / cadeautjes uitpakken. De ontdekkingstocht kan beginnen. Tijdens deze tocht ontdekken ze de boerderij en leren dingen over de dieren. De activiteiten met een knipoog naar de boerderij worden afgestemd op de leeftijd en interesses van de kinderen. Kinderen kunnen bijv. varkens voeren, alpaca’s voeren en kijken bij onze kunstjes varkens!

Na de ontdekkingstocht is het tijd voor vrij spelen. Daarvoor hebben wij binnen in de overdekte koeienstal mogelijkheden!

Denk hierbij aan, hooihut bouwen, stro gevecht op de trampoline, konijntjes knuffelen, pony’s pimpen, wandelen met de pony’s, paardenschommel, glijbaan, ezeltje prik, oefenkoe melken en blikgooien.

Dit is allemaal in dezelfde ruimte dus de kinderen kunnen zelf kiezen of ze willen spelen of toch liever met de pony’s willen kroelen.  Pony rijden is mogelijk voor kids <35 kg, een rondje op de tractor is optioneel bij te boeken (niet standaard inbegrepen).

Kosten:

Een feestje duurt gemiddeld 2.5 uur. De (vaste) prijs voor een kinderfeestje is € 125,- (t/m 10 kinderen en met max. 2 volwassen begeleiders).
Daarbij is inbegrepen: Limonade met iets lekkers (limonade onbeperkt), zakje chips, snoepjes, broodje knakworst met saus, ijsje en koffie/thee met iets lekkers voor de begeleiders.

Komt u graag met meer dan 10 kinderen? Voor extra kinderen vragen wij een vergoeding van €10,- p.p. Voor extra begeleiders vragen wij een vergoeding van €7.50,- p.p. dit in incl. koffie/thee en cake. Voor gecombineerde feestjes gelden dezelfde tarieven.

Een sfeerimpressie van de kinderfeestjes

Op zoek naar een activiteit op maat?

Ik help je graag verder!

Onze gegevens

Noorderdiep 592
7876 EH Valthermond

info@stoerbijdeboer.nl
06 51180888

Ons verhaal

Mijn naam is Claudia van der Laan en ik ben enkele jaren geleden gestart met het organiseren van activiteiten op de Akkervarken boerderij.
Als klein meisje was ik al verzot op dieren en buiten spelen, we deden niets anders.

Het opzetten van dingen, het creëren, plannen uitwerken, uitvoeren, het zijn allemaal zaken die me energie geven.

Kleinschaligheid, spontaniteit en ongedwongenheid zijn de sleutelwoorden van Stoer bij de Boer. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt op de boerderij en probeer altijd in te spelen op interesses die ik opvang vanuit de groep.

Graag tot ziens op de boerderij!
Claudia van der Laan